Circulația pe Podul Prieteniei de la Giurgiu-Ruse se va desfășura pe o singură bandă timp de patru zile

Circulația pe Podul Prieteniei de la Giurgiu-Ruse se va desfășura pe o singură bandă timp de patru zile
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 nov 2023

Circulația pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se va efectua, în perioada 20-23 noiembrie, pe o singură bandă ca urmare a efectuării unor lucrări de reparații în regim de urgență a rosturilor de dilatare.

Urmărește-ne și pe Google News

„Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu, Ruse, Bulgaria cu privire la faptul că în perioada 20-23 noiembrie 2023, circulația pe Podul dintre Ruse și Giurgiu va fi reorganizată temporar cu ocazia efectuării unor acțiuni de reparație în regim de urgență a rosturilor de dilatare, inițiate pe partea bulgară a podului. Lucrările de reparație se vor desfășura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere. Având în vedere că traficul prin PTF Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituției vor fi luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere’, se arată într-un comunicat de presă, emis de ITPF Giurgiu.

FOTO Lufthansa transformă interiorul celui mai mare avion privat bimotor pentru familiile regale din Orientul Mijlociu. Baie cu cel mai mare duș cu masaj construit vreodată pe un avion CITEȘTE ȘI FOTO Lufthansa transformă interiorul celui mai mare avion privat bimotor pentru familiile regale din Orientul Mijlociu. Baie cu cel mai mare duș cu masaj construit vreodată pe un avion

Totodată, ITPF Giurgiu recomandă șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze și celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria, scrie Agerpres.

În prezent, timpul de așteptare la controlul de frontieră prin PTF Giurgiu, pentru autoturisme, este de 20 de minute atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din România, iar pentru camioane, timpul de așteptare este de 40 de minute, pe ambele sensuri de mers.

viewscnt
Afla mai multe despre
podul prieteniei
bulgaria