CNAIR anunță că a primit documentație incompletă pentru Autostrada Târgu Mureș - Târgu Neamț

CNAIR anunță că a primit documentație incompletă pentru Autostrada Târgu Mureș - Târgu Neamț
scris 8 dec 2021

CNAIR anunță că a primit documentație incompletă pentru proiectul Autostrăzii Târgu Mureș - Târgu Neamț, iar în perioada următoare se vor face verificări, atât pentru a stabili dacă au fost respectate observațiile transmise anterior, cât și dacă nivelul de calitate al documentației corespunde cu cel solicitat prin Caietul de sarcini.

”Astăzi, 07.12.2021, Ingenieria Especializada Obra Civil E Industrial S.A. a înaintat Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Târgu Mureș - Târgu Neamț revizia 3, asa cum a fost stabilit in cadrul ședintelor săptămânale de progres. Documentația a fost predata pentru întreg obiectivul de investitie Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț”, a transmis CNAIR.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Sursa citată a precizat că, la o prima analiză, s-a constatat că lipsesc documentatiile necesare pentru obtinerea Acordului de mediu (RIM, SEA, SEICA, PMM etc.), documentatiile privind ocuparea terenurilor (Raportul de Evaluare al imobilelor afectate si Identificarea proprietarilor si imobilele detinute de acestia si lista proprietarilor si imobilele afectate semnate si stampilate de Primarii) iar volumul Autorizatii, Avize si Acorduri este incomplet, scrie News.ro.

”În perioada următoare, documentatia va fi analizata de catre Departamentele de specialitate din cadrul CNAIR S.A. in vederea verificarii modului in care au fost implementate observatiile emise anterior si de asemenea dacă nivelului de calitate al documentatiei transmise corespunde cu cel solicitat prin Caietul de sarcini”, a mai transmis CNAIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
autostrada târgu mureș - târgu neamț