CNAIR: Autostrada A8 are alocate fonduri în proiectul de buget

CNAIR: Autostrada A8 are alocate fonduri în proiectul de buget
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 feb 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, luni, că a transmis către Ministerul Transporturilor textul propus pentru a fi inclus în legea bugetului pentru 2019, în vederea asigurării bugetului necesar realizării documentațiilor pentru un tronson din Autostrada A8 (Ungheni-Târgu Mureș).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autostrada A8, denumită și Autostrada Unirii, va avea o lungime de aproape 320 de kilometri și va conecta regiunile istorice Moldova și Transilvania, scrie News.ro.

CNAIR a transmis către Ministerul Transporturilor textul propus pentru a fi inclus ca articol distinct în legea bugetului pentru anul 2019, în vederea asigurării bugetului ”aferent elaborării documentațiilor tehnico – economice pentru obiectul de investiție Autostrada Unirii – tronsonul Târgu Mureș – Târgu Neamț”.

Încă un angajat Apple este acuzat că a furat secrete comerciale CITEȘTE ȘI Încă un angajat Apple este acuzat că a furat secrete comerciale

Bugetul este împărțit în credite de angajament de 37,38 milioane de lei și credite bugetare de 9,309 milioane de lei.

”În prezent, CNAIR SA a finalizat documentația de atribuire aferentă licitării contractului de servicii privind completarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț. Aceasta a fost transmisă către ANAP în vederea analizării și validării, urmând publicarea anunțului de participare”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
autostrada a8