Firea: În mijloacele de transport în comun ale RATB va fi instalat internet wireless gratuit pentru călători

Firea: În mijloacele de transport în comun ale RATB va fi instalat internet wireless gratuit pentru călători
scris 30 ian 2017

În mijloacele de transport în comun va fi instalat internet wi-fi gratuit pentru călători și o aplicație prin care aceștia vor putea afla timpul de așteptare și traseul pe care trebuie să îl parcurgă, a anunțat, luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"Regia Autonomă de Transport București va iniția o procedură prin care, atât în troleibuze, autobuze și tramvaie se va instala internet wireless gratuit, pentru toți călătorii care vor beneficia de transportul public”, a declarat Firea, conform News.ro.

Primarul Capitalei a adăugat că va fi creată o aplicație prin care călătorii vor putea ști care este timpul de așteptare, traseul pe care îl parcurge vehiculul.

Producător: Vaccinul hepatitic B nu va mai fi adus în România până în ianuarie 2018, din motive de fabricație CITEȘTE ȘI Producător: Vaccinul hepatitic B nu va mai fi adus în România până în ianuarie 2018, din motive de fabricație

"De asemenea, tot printr-o aplicație, pe care o va organiza Regia, călătorii vor putea afla care este timpul de așteptare, precum și informații despre traseul vehicului pe care doresc să îl ia. Cred că ajungem și noi cu pași, chiar dacă nu prea rapizi, dar cu pașii pe care ni-i permitem acum, în rândul țărilor civilizate și al marilor capitale”, a mai spus Firea.

viewscnt
Afla mai multe despre
ratb
internet wireless