FOTO Accident spectaculos în Ploiești: Un autoturism a fost proiectat în vitrina unei patiserii

FOTO Accident spectaculos în Ploiești: Un autoturism a fost proiectat în vitrina unei patiserii
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2024

Un accident spectaculos a avut loc în municipiul Ploiești, unde un autoturism s-a izbit violent de un altul, a doua mașină fiind proiectată într-un autoturism parcat, iar apoi în vitrina unui magazin. Două persoane - unul dintre șoferi și o pasageră aflată în mașina acestuia - au ajuns la spital în urma accidentului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, un bărbat de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un tânăr de 27 de ani.  După impact, autoturismul condus de tânărul de 27 de ani a fost proiectat în vitrina unui magazin și ulterior într-un alt autoturism staționat. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 27 de ani și a unei tinere de 30 de ani, pasageră în același autoturism. Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, informează oficialii Poliției Județene Prahova.

FOTO Oficial guvernamental avertizează: Mobilizare sub angajamentul promis și sub așteptări pe un lot al Autostrăzii București CITEȘTE ȘI FOTO Oficial guvernamental avertizează: Mobilizare sub angajamentul promis și sub așteptări pe un lot al Autostrăzii București

Cei doi șoferi implicați în accident a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Afla mai multe despre
ploiesti
accident