Hödlmayr România mizează pe o creștere a business-ului la 50 de milioane de euro

Hödlmayr România mizează pe o creștere a business-ului la 50 de milioane de euro
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 22 sep 2023

Compania de logistică auto Hödlmayr România mizează în acest an pe o creștere a business-ului la 50 de milioane de euro, de la 43 de milioane de euro în 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania își concentrează activitatea pe transportul multimodal (rutier și feroviar), raportând în 2022 un avans al business-ului de peste 30%. Strategia companiei pune accent pe dezvoltarea transportului cu trenul, prin lansarea propriilor legături feroviare.

Creșterea business-ului companiei este susținută de dezvoltarea pieței auto, estimată de Tamer Sen, directorul general al Hoedlmayr-Lazar Romania SRL, la 15-18% pentru întregul an 2023.

Sen spune că printre provocările actuale se numără lipsa șoferilor și întârzierile din transportul feroviar.

În ceea ce privește investițiile, Hödlmayr România a anunțat că va aloca în acest an 5 milioane de euro pentru achiziția a 20 de camioane noi Euro-6.

Hödlmayr Logistics România are 190 angajați, o flotă de vehicule compusă din 250 de transportoare speciale și o capacitate de garare, la sediul din Bascov, lângă Pitești, de circa 3.000 de vehicule.

Compania face parte din grupul austriac Hödlmayr, o afacere de familie cu filiale în 16 țări, un total de 1.600 de angajați și o cifră de afaceri de 290 de milioane de euro în 2022.  

viewscnt
Afla mai multe despre
hodlmayr afaceri