Hapag-Lloyd, una dintre cele mai mari companii de transport maritim din lume, se extinde în România

Hapag-Lloyd, una dintre cele mai mari companii de transport maritim din lume, se extinde în România
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 28 apr 2023

Compania germană de transport maritim Hapag-Lloyd se extinde în România, cu un birou la București, unde vor lucra la început 21 de angajați, relevă datele analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

"Învecinându-se cu cinci țări europene și având acces direct la Marea Neagră, România este o piață atractivă pentru Hapag-Lloyd, cu o poziție strategică în această regiune. Situată strategic, România oferă acces direct la țările din Europa Centrală, de Est și de Nord-Vest prin intermediul Canalului Dunăre-Marea Neagră și, prin portul Constanța, este un important hub pentru traficul de containere în regiunea Mării Negre, argumentează compania.
Fost CEO al Huffington Post, numit vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Superbet Group CITEȘTE ȘI Fost CEO al Huffington Post, numit vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Superbet Group

Hapag-Lloyd furnizează în prezent un serviciu săptămânal direct către și dinspre portul Constanța.

"Acest nou birou din București se aliniază cu strategia noastră de creștere pe piețele cheie. Suntem foarte încântați să deschidem un birou propriu în această locație importantă din punct de vedere strategic, care ne va permite să ne deservim clienții și mai bine în zona Mării Negre și nu numai", a declarat Juan Pablo Richards, Senior Managing Director pentru regiunea Europa de Sud la Hapag-Lloyd.

Cu o flotă de 251 de nave container, Hapag-Lloyd este una dintre cele mai importante companii de transport maritim din lume. Compania are aproximativ 14.200 de angajați și peste 400 de birouri în 135 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
hapag-lloyd
transport maritim
containere