Însoțitorii de zbor ai companiei Germanwings - în grevă

 Însoțitorii de zbor ai companiei Germanwings - în grevă

FOTO | Dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 dec 2019

Însoțitorii de zbor ai companiei aeriană germană Germanwings au început o grevă de trei zile la miezul nopții de duminică spre luni, lansând o acțiune menită să afecteze 180 de zboruri în perioada din preajma Anului Nou, informează dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Eurowings, o filială a Lufthansa, actualizează periodic numărul zborurilor afectate de această grevă pe site-ul său web.

Germanwings operează zboruri pentru Eurowings, iar aproximativ 30% din flota de 140 de avioane Eurowings aparține Germanwings, scrie Agerpres.

Volkswagen vrea să producă 1,5 milioane de vehicule electrice până în 2025 CITEȘTE ȘI Volkswagen vrea să producă 1,5 milioane de vehicule electrice până în 2025

Circa 15% din zborurile Eurowings vor fi afectate, a declarat pentru dpa o purtătoare de cuvânt a companiei. "Din 1.200 de zboruri planificate în perioada de grevă, peste 1.000 vor fi operate", a precizat aceasta.

Majoritatea zborurilor afectate de grevă sunt interne, dar unele legături către Austria și Elveția vor fi, de asemenea, perturbate.

viewscnt
Afla mai multe despre
germanwings
greva