Licitația pentru Lotul 3 al Autostrăzii Ploiești-Buzău are același câștigător, după 4 contestații

Licitația pentru Lotul 3 al Autostrăzii Ploiești-Buzău are același câștigător, după 4 contestații
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2023

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunță că Asocierea NUROL INȘAAT VE TICARET (lider) - MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET a fost din nou desemnată câștigătoare pentru Lotul 3 al Autostrăzii Ploiești-Buzău. Asocierea a mai câștigat licitația în urmă cu un an, dar procedura a fost contestată. De altfel, licitația a fost deja contestată de 4 ori până acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Asocierea de constructori turci NUROL INȘAAT VE TICARET (lider) - MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET a fost desemnată din nou câștigătoarea contractului pentru construcția lotului 3 al AUTOSTRĂZII PLOIEȘTI-BUZĂU! În cazul semnării contractului, asocierea va avea la dispoziție 20 de luni si 1,09 miliarde de lei, fără TVA pentru a finaliza lucrările pe cei 13,9 km ai lotului cuprins între localitatea Pietroasele și Municipiul Buzău”, anunță Cristian Pistol.

FOTO Nicușor Dan: 100 de troleibuze Solaris vor circula în București de la începutul anului viitor CITEȘTE ȘI FOTO Nicușor Dan: 100 de troleibuze Solaris vor circula în București de la începutul anului viitor

Potrivit acestuia, în cadrul contractului finanțat prin PNRR, Asocierea va construi inclusiv 8 poduri și un pasaj de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1.260 m, scrie News.ro.

”Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire. Licitația pentru acest lot al A7 a fost lansată în septembrie 2021, dar rezultatul ei a fost contestat de 4 ori”, a mai transmis directorul general al CNAIR.

Acesta precizează că Asocierea NUROL INȘAAT VE TICARET - MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET a mai fost desemnată căștigătoarea acestui contract în urmă cu un an (27 octombrie 2022), dar rezultatul a fost de asemenea contestat.

”Ca urmare a multiplelor contestații, Lotul Pietrosele-Municipiul Buzău este ultimul lot al A7 pe care nu au început lucrările din cauză că până acum nu a putut fi semnat contractul”, a mai transmis Pistol.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
autostrada ploiesti buzau