Livrările Tesla au depășit estimările

Livrările Tesla au depășit estimările
scris 2 apr 2021

Livrările producătorului american de automobile electrice Tesla au depășit estimările analiștilor de pe Wall Street în primul trimestru din 2021, cererea solidă compensând impactul deficitului global de cipuri, transmit Bloomberg și Reuters.

În primele trei luni, Tesla a livrat 184.800 vehicule pe plan global, în timp ce analiștii se așteptau la 177.822 de unități. În trimestrul patru din 2020, compania americană a livrat 180.570 vehicule, arată Agerpres.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

În prezent, Tesla produce Model S și Model X doar la fabrica sa din Fremont, California, iar Model 3 și Model Y sunt produse în California și la uzina din Shanghai.

Statele Unite și China sunt cele mai mari piețe pentru Model 3 și Model Y.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

De asemenea, compania americană a produs în primul trimestru din acest an 180.000 vehicule.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
sua