Maik Niewoehner este noul director al ContiTech România

Maik Niewoehner este noul director al ContiTech România
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 feb 2017

ContiTech, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de produse din plastic și cauciuc, anunță numirea lui Maik Niewoehner în funcția de director al ContiTech Romania. Acesta îl înlocuiește pe Bernd Steinebronn, care a ocupat această poziție timp de peste 13 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Niewoehner lucrează în cadrul Continental de peste 18 ani, unde a ocupat diferite poziții de conducere în mai multe locații ContiTech din Germania. Înainte să preia managementul ContiTech Timișoara, Maik Niewoehner a ocupat funcția de director economic al unității de producție din Oppenweiler, Germania, fiind în același timp responsabil pentru departamentele Finance & Controlling din locațiile ContiTech la nivel global.

„Cu mai bine de un deceniu în urmă, în locul halei în care ne aflăm astăzi, nu era decât un câmp și este de-a dreptul impresionant, privind în urmă, unde s-a ajuns. În acest moment, aproximativ 6% din cererea mondială și peste 20% din cererea europeană de țevi pentru sistemele de aer condiționat ale mașinilor sunt produse în fabrica din Timișoara”, a declarat Maik Niewoehner, directorul unității de producție.

Fabrica din Timisoara, care a început activitatea în 2002, este una dintre cele șapte fabrici Continental din România. Aici se produc țevi pentru sistemul de aer condiționat al mașinilor, pentru sistemul de servodirecție și control al șasiului, dar și curele de transmisie și de distribuție. Anual, aici sunt produse aproximativ 24 de milioane de piese.

FOTO Sony lansează cel mai rapid card SD CITEȘTE ȘI FOTO Sony lansează cel mai rapid card SD

Continental deține în România șapte unități de producție și patru centre de cercetare și de dezvoltare în Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov și Iași. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina și are un centru de distribuție al anvelopelor în București.

Continental avea la finalul anului 2016 peste 17.000 de angajați în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
maik niewoehner
contitech romania