Ministrul Transporturilor: În maxim două luni va fi lansat în licitație-execuție drumul expres Craiova - Târgu Jiu

Ministrul Transporturilor: În maxim două luni va fi lansat în licitație-execuție drumul expres Craiova - Târgu Jiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2023

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că în cel mult două luni va fi lansat în licitație pentru execuție drumul expres Craiova – Târgu Jiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

Sorin Grindeanu a verificat stadiul lucrărilor pe tronsoanele 1, 3 și 4 din Drumul Expres Craiova - Pitești, scrie News.ro.

Nu scăpăm de Euro 7: Parlamentul European a votat propunerea de negociere cu Consiliul și Comisia Europeană CITEȘTE ȘI Nu scăpăm de Euro 7: Parlamentul European a votat propunerea de negociere cu Consiliul și Comisia Europeană

“În maxim două luni, iar dacă nu vom prinde sfârșitul anului, va fi sigur luna ianuarie, vom putea să lansăm în licitație-execuție Craiova - Târgu Jiu. Este drum expres. Țin la acest proiect foarte mult și va fi lansat în licitație, asta însemnând primul tronson Craiova - Filiași, care este comun cu Craiova - Lugoj, iar la Filiași, Filiași - Târgu Jiu se separă drum expres. Vom lansa licitația. Poate există șanse să se termine, să putem să facem până la sfârșit de decembrie, dar nu vreau să îmi iau angajamente de care să nu mă țin. În mod sigur, în ianuarie se poate lansa în licitație”, a declarat Sorin Grindeanu.

El a afirmat că legătura spre Banat dinspre Oltenia este la fel de importantă ca cea spre București.

“De asemenea, știți foarte bine că SF-urile pe cele patru tronsoane de la Filiași, de fapt până la Lugoj, sunt în diverse stadii. Unele au început, acolo legătura spre Banat, dinspre Oltenia, eu cred că e la fel de importantă ca legătura spre București, de la Craiova”, a mai explicat ministrul Transporturilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
drum expres