Noua Dacia Duster, desemnată mașina anului la Sun Motor Awards 2018

Noua Dacia Duster, desemnată mașina anului la Sun Motor Awards 2018
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 oct 2018

Noua Dacia Duster a câștigat titlul "Value Car of the Year" (mașina anului) la prima gală a premiilor Sun Motor, organizată de tabloidul britanic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacia Duster a fost votată nu doar de un panel de jurnaliști ci și de public, fiind apreciată pentru accesibilitate financiară, calitatea fabricației și capacitățile off-road, scrie Agerpres.

FOTO Wizz Air schimbă politica de bagaje CITEȘTE ȘI FOTO Wizz Air schimbă politica de bagaje

"Am făcut calculele - poți avea o Dacia Duster pentru același preț ca al cafelei tale zilnice. Faptul că cititorii Sun pot deține în lumea de astăzi o nouă mașină de familie pentru mai puțin de 10.000 de lire sterline este minunat, sincer. Fără nicio îndoială este cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra sub 10.000 de lire sterline", a afirmat Nick Francis, editor auto al suplimentului The Sun on Sunday.

În primele nouă luni din acest an, Dacia a vândut pe piața britanică 18.264 vehicule.

Marea Britanie rămâne a doua mare piață auto din Uniunea Europeană, în urma Germaniei, dar înaintea Franței, Italiei și Spaniei.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia duster
sun motor awards 2018