OFICIAL Wizz Air și-a închis baza aeriană de la Suceava și mai are zboruri doar către cinci destinații externe. Compania a renunțat la șase zboruri

OFICIAL Wizz Air și-a închis baza aeriană de la Suceava și mai are zboruri doar către cinci destinații externe. Compania a renunțat la șase zboruri
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2023

De sâmbătă, 28 octombrie, Wizz Air și-a închis în mod oficial baza aeriană de la Suceava, renunțând astfel la zborurile către Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Veneția Treviso și Bologna, anunță Monitorul de Suceava.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În orarul de zbor al companiei Wizz Air de la Suceava au fost păstrate cursele aeriene spre Londra Luton, Roma, Milano Malpensa, Dortmund și Memmingen. Zborurile spre Dortmund, în Germania, vor fi operate începând cu data de 15 decembrie 2023, până atunci fiind introdusă o nouă cursă aeriană către Koln, în zilele de luni și vineri, cu plecare de la Suceava la ora 12:55. Pentru orarul de iarnă au fost păstrate cursele aeriene spre Londra, cu două zboruri în zilele de luni, marți, miercuri, vineri și sâmbătă și cu un zbor în zilele de joi și duminică.

Tranzacție surpriză: Unul dintre cei mai mari producători de interioare auto din piele, cu o istorie de 150 de ani, intră în România CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Unul dintre cei mai mari producători de interioare auto din piele, cu o istorie de 150 de ani, intră în România

De la Suceava, Wizz Air va mai avea plecări către Roma Fiumicino (marți, joi și sâmbătă), Milano Malpensa (marți, joi și sâmbătă) și Memmingen, Germania (miercuri și duminică).

Pe lângă Wizz Air, pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” va mai opera doar compania Tarom, cu zboruri zilnice spre București, cu plecare de la Suceava la ora 5:20. În ziua de joi și duminică a fost introdus un al doilea zbor, cu plecare de la Suceava la ora 14:20, scrie G4Media.ro.

Pentru orarul de iarnă va exista și un singur zbor pentru vacanțe, în regim charter. Este vorba despre un zbor care va fi operat duminica, spre Egipt, la Sharm El Sheikh, în perioada 29 octombrie – 10 martie 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
suceava