Poșta Română a extins serviciul de alertă prin SMS

Poșta Română a extins serviciul de alertă prin SMS
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 oct 2020

Compania Națională Poșta Română a extins serviciul de alertă prin SMS pentru toate tipurile de trimiteri sosite din afara Uniunii Europene, în toate cele 52 de oficii poștale cu asistență vamală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând de astăzi, clienții care primesc colete și trimiteri recomandate sau simple nu vor mai fi notificați prin intermediul avizelor scrise. Aceștia vor primi un SMS la numărul de telefon aflat pe trimiterile poștale (dacă a fost furnizat de expeditor), care va conține: numărul alocat trimiterii în oficiul poștal, urmat de numărul de tracking (în cazul trimiterilor înregistrate), data de la care clientul se poate prezenta la oficiul poștal cu asistență vamală pentru ridicarea trimiterii, documentele solicitate de către vamă, perioada de timp în care trimiterea se păstrează la oficiul poștal, precum și adresa și programul de lucru al subunității poștale.

CFR Călători renunță la chitanțier și pix și va investi 10 milioane de lei pentru vânzarea biletelor în tren CITEȘTE ȘI CFR Călători renunță la chitanțier și pix și va investi 10 milioane de lei pentru vânzarea biletelor în tren

Serviciul este disponibil pentru pachete mici din categoria Standard și pachete mici înregistrate, cu o greutate de până în 2 kg, dar și pentru colete poștale și trimiteri EMS, până în 30 kg.

Până astăzi, sistemul de alertare a clienților prin SMS funcționa în 1.160 de oficii poștale din toată țara, pentru pachetele mici sosite din UE.

viewscnt
Afla mai multe despre
poșta română
sms