Programul "Rabla" pentru persoanele juridice, prelungit până pe 7 decembrie

Programul "Rabla" pentru persoanele juridice, prelungit până pe 7 decembrie
scris 22 nov 2018

Sesiunea de înscriere a persoanelor juridice în cadrul Programelor "Rabla Clasic" și "Rabla Plus" a fost prelungită până pe data de 7 decembrie 2018, inclusiv, a anunțat Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

"Sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național (Programul Rabla Clasic) și în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) a fost prelungită până la data de 7 decembrie 2018", se notează în comunicat.

Primăria Capitalei va deconta combustibilul până la valoarea de 500 de lei pentru cetățenii din București și Ilfov care își folosesc mașinile la comun; proiectul a fost respins inițial CITEȘTE ȘI Primăria Capitalei va deconta combustibilul până la valoarea de 500 de lei pentru cetățenii din București și Ilfov care își folosesc mașinile la comun; proiectul a fost respins inițial

Sesiunea de depunere a dosarelor atât pentru Programul "Rabla", cât și pentru Programul "Rabla Plus" urma să se încheie pe data de 29 noiembrie 2018, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rabla