Restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, la frontiera cu Ungaria

Restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, la frontiera cu Ungaria
scris 22 mar 2019

Autoritățile maghiare restricționează circulația rutieră pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată mai mare de 7,5 tone, în fiecare săptămână, de sâmbătă, începând cu ora 23:00, până duminică la aceeași oră.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că autoritățile maghiare restricționează circulația rutieră pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată mai mare de 7,5 tone, scrie News.ro.

Tesla a dat în judecată foști angajați pentru furt de date și a codului sursă al tehnologiei Autopilot CITEȘTE ȘI Tesla a dat în judecată foști angajați pentru furt de date și a codului sursă al tehnologiei Autopilot

Restricția se va aplica în fiecare săptămână, de sâmbătă, începand cu ora 23:00 (ora României), și până duminica la ora 23:00 (ora României).

Aceleași restricții se vor institui și pe perioada sărbătorilor legale.
”Având în vedere această situație, CNAIR va intensifica ritmul activităților specifice, astfel încât, după ridicarea restricțiilor, traficul să fie fluidizat cât mai rapid”, a transmis CNAIR. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
restrictii
ungaria