Restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, la frontiera cu Ungaria

Restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, la frontiera cu Ungaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2019

Autoritățile maghiare restricționează circulația rutieră pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată mai mare de 7,5 tone, în fiecare săptămână, de sâmbătă, începând cu ora 23:00, până duminică la aceeași oră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că autoritățile maghiare restricționează circulația rutieră pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată mai mare de 7,5 tone, scrie News.ro.

Tesla a dat în judecată foști angajați pentru furt de date și a codului sursă al tehnologiei Autopilot CITEȘTE ȘI Tesla a dat în judecată foști angajați pentru furt de date și a codului sursă al tehnologiei Autopilot

Restricția se va aplica în fiecare săptămână, de sâmbătă, începand cu ora 23:00 (ora României), și până duminica la ora 23:00 (ora României).

Aceleași restricții se vor institui și pe perioada sărbătorilor legale.
”Având în vedere această situație, CNAIR va intensifica ritmul activităților specifice, astfel încât, după ridicarea restricțiilor, traficul să fie fluidizat cât mai rapid”, a transmis CNAIR. 

viewscnt
Afla mai multe despre
restrictii
ungaria