Restricții de trafic în Pasajul Unirii din Capitală, pentru lucrări de întreținere

Restricții de trafic în Pasajul Unirii din Capitală, pentru lucrări de întreținere
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 dec 2023

Primăria Sectorului 4 va închide parțial traficul rutier în Pasajul Unirii din Capitală, două nopți consecutiv, pentru lucrări de întreținere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”În această noapte, în intervalul orar 23:00-05:30, Primaria Sectorului 4 va închide traficul rutier în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd.Dimitrie Cantemir către Piața Universității pentru lucrări de întreținere”, anunță Brigada de Poliîie Rutieră a Capitalei.

FOTO Un autobuz a luat foc în București. STB declanșează verificări tehnice suplimentare pentru toate autobuzele Otokar CITEȘTE ȘI FOTO Un autobuz a luat foc în București. STB declanșează verificări tehnice suplimentare pentru toate autobuzele Otokar

De asemenea, în noaptea de 28/29 decembrie, restricția va fi aplicată în același interval orar, pe sensul de deplasare dinspre Piața Universității către Bd.Dimitrie Cantemir, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul unirii
restrictii