Ryanair pune la vânzare bilete de avion cu 5 euro

Ryanair pune la vânzare bilete de avion cu 5 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 dec 2016

A patra companie aeriană care acționează în România, din punct de vedere al cotei de piață, Ryanair, a anunțat joi că scoate la vânzare bilete de avion la un pret 4,99 euro, doar dus, pentru călătorii efectuate în ianuarie și februarie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prețul este valabil doar pentru zilele de 1 și 2 decembrie, până la miezul nopții, pentru rezervări online. Oferta vizează 20 de rute din București, Craiova și Timișoara, pentru călătorii în perioada 10 ianuarie – 28 februarie, scrie News.ro.

Primele trei companii aeriene low-cost, Wizz Air, Blue Air și Ryanair, au înregistrat un avans de 37,2% al numărului de pasageri în primele șase ale anului.

Pe poziția a patra în topul liniilor aeriene, după Tarom, se află Ryanair, cu 680.000 de pasageri în primul semestru, însă transportatorul low-cost cu sediul în Irlanda a înregistat cel mai mare avans între marii jucători de pe piața românească, de 127% față de prima jumătate a anului trecut.

Guvernul sud-coreean vrea să interzică vânzarea unor modele ale Nissan, BMW și Porsche CITEȘTE ȘI Guvernul sud-coreean vrea să interzică vânzarea unor modele ale Nissan, BMW și Porsche

La nivel global, profitul net al Ryanair a crescut cu 8% în trimestrul al doilea fiscal, la 912 milioane de euro, de la 843,1 milioane de euro în urmă cu un an, iar compania a inițiat o nouă răscumpărare de acțiuni pentru a calma investitorii, după ce luna trecută a emis un avertisment referitor la profitabilitate din cauza deprecierii lirei sterline.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
bilete avion