Senatul aprobă construirea Autostrăzii Unirii. Termene de finalizare schimbate

Senatul aprobă construirea Autostrăzii Unirii. Termene de finalizare schimbate
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2020

Senatul a adoptat, în calitate de prim for sesizat, proiectul de lege privind aprobarea ordonanței de urgență a Guvernului 105/2020 pentru completarea Legii 291/2018 privind aprobarea obiectivului de investiții Autostrada Iași-Târgu Mureș, Autostrada Unirii. Au fost modificate printr-un amendament PSD termenele pentru finalizarea celor două tronsoane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Autostrada Unirii cuprinde două tronsoane de autostradă: Autostrada Târgu Mureș-Târgu Neamț și Autostrada Târgu Neamț-Iași-Ungheni și un pod peste Prut”, arată amendamentul senatorilor PSD Vasile Toma și Dan Manoliu din raportul de admitere al comisiei pentru transporturi a Senatului, arată news.ro.

M247 lansează noua platformă cloud pentru a susține planurile ambițioase de creștere a afacerilor clienților CITEȘTE ȘI M247 lansează noua platformă cloud pentru a susține planurile ambițioase de creștere a afacerilor clienților

De asemenea, „termenul/termenele pentru finalizarea efectivă a construcției, recepționarea și deschiderea circulației pentru cele două tronsoane sunt 31 decembrie 2024 pentru tronsonul Ungheni-Iași-Târgu Neamț, respectiv, 31 decembrie 2026 pentru tronsonul Târgu Mureș-Târgu Neamț”, mai indică amendamentul.

Inițiativa legislativă pentru aprobarea OUG privind construirea Autostrăzii Unirii este în procedură de urgență, iar Camera Deputaților este for decizional pentru proiect.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
unirii