Studiile de fezabilitate pentru construcția drumurilor expres Pașcani-Suceava și Suceava-Siret costă 21,8 milioane lei

Studiile de fezabilitate pentru construcția drumurilor expres Pașcani-Suceava și Suceava-Siret costă 21,8 milioane lei
scris 7 sep 2020

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat luni că a semnat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate și ale proiectelor tehnice necesare construcției drumurilor expres Pașcani-Suceava și Suceava-Siret, studii care vor costa cumulat 21,8 milioane lei fără TVA.

"Luni, 7 septembrie 2020, CNAIR a semnat contractele  de servicii 'Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Drum Expres Pașcani– Suceava' și 'Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic de Execuție pentru Drum Expres Suceava - Siret'. Operatorul economic care va realiza prestarea serviciilor este Search Corporation - Egis Romania SA - Egis International SAS", a informat CNAIR.

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia dezvăluie noile Sandero și Logan CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO Dacia dezvăluie noile Sandero și Logan

Valoarea contractului pentru studiul privind drumul expres Pașcani - Suceava este de 11,72 milioane lei fără TVA, din fonduri europene nerambursabile, scrie News.ro.

Durata contractului este de 24 luni. Lungimea estimată a traseului este de 61 km.

În ceea ce privește drumul expres Suceava - Siret, valoarea contractului este de 10,09 milioane lei fără TVA, toto din fonduri europene nerambursabile.

Durata contractului este de 24 luni. Lungimea estimată a traseului este de 41 km.

Ambele proiecte sunt prevăzute în Master Planul General de Transport al Romaniei (MPGT) și este inclus în Programul Operațional Infraastructura Mare (POIM) 2014 – 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
studii de fezabilitate
cnair