TAROM a anulat zborurile programate sâmbătă spre și dinspre aeroportul din Tel Aviv

TAROM a anulat zborurile programate sâmbătă spre și dinspre aeroportul din Tel Aviv
scris 15 mai 2021

TAROM a anulat zborurile programate sâmbătă spre și dinspre aeroportul din Tel Aviv, pe fondul evenimentelor din Israel. Călătorii pot reprograma gratuit călătoria sau pot primi integral costul biletelor.

Anunțul privind anularea legăturilor aeriene programate sâmbătă între România și Israel a fost făcut vineri seară, pe pagina de Facebook a companiei aeriene, scrie News.ro.

Boris Johnson: Varianta indiană a coronavirusului poate perturba programul de relaxare a restricțiilor din Marea Britanie CITEȘTE ȘI Boris Johnson: Varianta indiană a coronavirusului poate perturba programul de relaxare a restricțiilor din Marea Britanie

„Având în vedere evoluția evenimentelor din Israel, vă informăm de faptul că TAROM va anula zborurile de mâine, 15 mai 2021, spre/dinspre Tel Aviv, ROT153 și ROT154.  Ținând cont de actuala situație, compania TAROM va permite pasagerilor să-și reprogrameze călătoria gratuit, în cazul celor ce dețin bilete de călătorie pe relația Tel Aviv. În situația în care pasagerii decid să-și anuleze zborul, TAROM va rambursa întreaga valoare a biletelor sub forma unui voucher, valoarea acestuia putând fi ultilizată ulterior pentru procurarea altor bilete de avion TAROM”, a anuțat compania aeriană română.

Oficialii TAROM precizează că se află  în permanent contact cu autoritățile aeroportuare din Israel, operând zboruri spre/dinspre această destinație, atunci când este permis, conform directivelor și regulamentelor autorităților naționale și internaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
tel aviv
israel