Tesla a redus prețurile automobilelor Model Y în mai multe țări din Europa

Tesla a redus prețurile automobilelor Model Y în mai multe țări din Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2024

Tesla a redus prețurile pentru mașinile sale Model Y în mai multe țări din Europa, la o săptămână după ce a anunțat reduceri similare pentru mașinile sale Model 3 și Model Y în China, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a redus prețurile la mașinile sale vândute în Germania, Franța, Norvegia și Țările de Jos, potrivit datelor afișate pe site-urile web ale companiei din aceste țări, scrie News.ro.

VIDEO&FOTO Samsung a lansat seria Galaxy S24. La ce preț vor fi vândute CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Samsung a lansat seria Galaxy S24. La ce preț vor fi vândute

În Germania, modelul Model Y cu tracțiune spate se vinde acum cu 42.990 de euro (46.760,65 USD), marcând o reducere de aproximativ 4,2% față de valoarea anterioară de vânzare cu amănuntul a mașinii.

Model Y Long Range costă acum 49.990 de euro, în scădere cu 8,1% față de prețul anterior, în timp ce Model Y cu tracțiune spate se vinde cu 42.990 de euro, în scădere cu 4,2%.

În Franța, Tesla a redus prețurile la mașinile sale Model Y cu până la 6,7%, în timp ce în Țările de Jos, Tesla a redus prețurile pentru modelul Y cu până la 7,7%.

Asirom va prelua portofoliul de asigurări de la Aegon România CITEȘTE ȘI Asirom va prelua portofoliul de asigurări de la Aegon România

În Norvegia, compania a redus prețurile cu 5,6%-7,1%.

Reducerile vin după ce Tesla a anunțat reduceri de preț pentru mașinile sale Model 3 și Model Y în China.

În ultimul an, compania a redus agresiv prețurile pentru mașinile sale în China, sub cele ale producătorului local BYD.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
model y