Țiriac Auto a anunțat extinderea portofoliului cu 18 modele noi în acest an

Țiriac Auto a anunțat extinderea portofoliului cu 18 modele noi în acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2017

Rețeaua de dealeri și service auto Țiriac Auto a anunțat luni că își va îmbogăți portofoliul de autoturisme cu 18 modele noi, inclusiv de la mărci premium precum Jaguar, Range Rover și Mercedes-Benz.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Țiriac Auto reprezintă în România șase mărci auto: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz și Mitsubishi. Rețeaua își va extinde oferta în toamna acestui an cu noul model break Jaguar XF Sportbrake, în multiple versiuni de motorizare, scrie News.ro.

”Modelul va dispune, printre altele, de suspensie pneumatică spate, caroserie din aluminiu, varianta AWD și deschidere a compartimentului bagaje prin gestică la fel ca și operarea parasolarului pentru plafonul panoramic. Nu va lipsi brățara „Activity key”, iar noutatea acestui model constă și în disponibilitatea AWD pentru motorizarea 2.0 benzină”, se arată în comunicat.

Pentru varianta sedan, prețul începe de la 32.490 lire sterline (37.493 euro), potrivit site-ului oficial.

Un alt producător britanic, Land Rover, își completează, în această primăvară, portofoliul cu noul SUV Discovery. Prețurile încep, potrivit site-ului oficial, de la 28.995 lire sterline (33.463 euro) pentru varianta Sport. De asemenea, modelul Range Rover Velar va veni, în această toamnă, cu o poziționare complet nouă în gama Land Rover, între modelele Range Rover Sport și Evoque. Acesta va fi și primul model al producătorului ce va fi echipat cu lumini 100% LED și va folosi tehnologia laser pentru faruri. Prețurile încep, în Marea Britanie, de la 44.830 lire sterline (51.745 euro).

Averea unui important om de afaceri român, executată silit într-o licitație cu preț de pornire record: 43 milioane euro CITEȘTE ȘI Averea unui important om de afaceri român, executată silit într-o licitație cu preț de pornire record: 43 milioane euro

În cazul gamei Mercedes-Benz disponibilă în portofoliul Țiriac Auto, în acest an va apărea noul crossover E-Class All Terrain (prețuri de la 47.713 euro, potrivit site-lui oficial), căreia i se vor adăuga, în primăvară, modelele E-Class Coupe (de la 49.051 euro), precum și versiunea facelift a GLA (de la 28.940 euro). De asemenea, sezonul cald va aduce și versiunea facelift a modelului S-Class (de la 82.229 euro), alături de noul E-Class Cabrio (de la 48.492 euro). Mai mult, sfârșitul acestui an înseamnă și noi versiuni facelift pentru S Coupe (începând cu 100.560 euro) și S Cabrio (de la 140.544 euro).

În plus, clientii vor putea comanda și noile AMG GT R, AMG GT Roadster și AMG GT C Roadster din aceasta primavara, iar noile modele AMG GT C Coupe (de la 117.280 euro) și AMG GT S Roadster vor fi disponibile începând cu iarna acestui an.

În acest an, gamei de modele Ford disponibile în rețeaua Țiriac Auto i se va adăuga noua generație Ford Fiesta, care oferă tehnologii de detectare care pot monitoriza calea de rulare cu până la 130 de metri în fața mașinii, precum și sistemul de detectare a pietonilor, capabil să prevină coliziunile pe timp de noapte. Fiesta primește și un sistem audio premium „B&O Play”, precum și un acoperiș panoramic culisant. Prețurile pentru modelul actual încep de la 11.950 euro, cu TVA, potrivit Ford.ro.

Noul i30, care se alătură gamei Hyundai, vine cu noua grilă, alături de faruri LED. Potrivit tiriacauto.ro, prețurile încep de la 16.247 euro, cu TVA.

În 2017, în gama Mitsubishi va fi inclus modelul Eclipse Cross, un SUV compact complet nou, ce se alătură modelelor ASX și Outlander. Noul automobil reprezintă un nou pas în direcția repoziționării Mitsubishi Motors drept producator orientat către clasa SUV. Eclipse Cross va aduce și o nouă culoare în gama producatorului, un roșu metalizat dezvoltat special pentru acest model.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiriac auto