VIDEO Bărbat dat jos din avion la Cluj, pentru că a refuzat să poarte mască. Pasagerii au aplaudat

VIDEO Bărbat dat jos din avion la Cluj, pentru că a refuzat să poarte mască. Pasagerii au aplaudat
scris 20 oct 2021

Polițiștii de la aeroportul din Cluj-Napoca au dat jos din avion un bărbat care a refuzat să poarte masca de protecție. După ce nici personalul avionului, nici poliția nu au reușit să-l convingă să-și pună masca, oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l coboare din avionul care pleca spre Londra, în aplauzele pasagerilor.

„În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20.30, toată lumea era îmbarcată și gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunțat că vremea este nefavorabilă și că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă așteptam. Nu eram foarte atent la ce se întampla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea își pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: Haideți, dom-le, puneți-vă masca, țineți un avion întreg pe loc!. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a declarat un pasager din avion, Eric, pentru Cluj24.ro.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Imaginile pot fi urmărite aici.

„Între timp, una din însoțitoarele de bord a trecut pe la restul pasagerilor să îi liniștească, spunând că poliția a fost sesizată și că în curând îl vor da afara dacă va refuza în continuare să respecte legea”, a mai spus martorul.

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

Nici personalul avionului și nici polițiștii n-au reușit să-l convingă pe bărbat să poarte masca. În cele din urmă, el a fost dat jos din avion, în aplauzele pasagerilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
pasageri