VIDEO Circulația va fi deschisă pe încă un tronson la Autostrada Bucureștiului

VIDEO Circulația va fi deschisă pe încă un tronson la Autostrada Bucureștiului
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2024

În scurt timp va fi deschisă circulația pe încă 13 km din semi-inelul sudic al Autostrăzii de Centură a Capitalei (A0), între DN5 și DN4, anunță ministrul Transporturilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După încheierea lucrărilor pe încă un segment din Lotul 1 (Glina-Vidra) se va putea circula și pe cei 6 km din cei 16,3 km ai Lotului 2 (Vidra-Bragadiru), deja finalizați la sfârșitul anului trecut.

Din aprilie se va circula- între DN6 și DN4- pe 23,3 km din cei 52 de km ai semi-inelului sudic al A0.

VIDEO Va fi deschis primul Drum Expres din vestul țării CITEȘTE ȘI VIDEO Va fi deschis primul Drum Expres din vestul țării

Constructorul turc este bine mobilizat în șantier și, dacă menține ritmul actual de lucru, la sfârșitul lunii mai va finaliza și ceilalți 9,93 km ai Lotului 1 al A0 Sud, care vor asigura conexiunea cu Autostrada Soarelui (A2).

Aceasta înseamnă că în sezonul estival se va putea circula în regim de autostradă, până la Constanța, de la intersecțiile A0 Sud cu DN 6, DN5, DN4, arată ministrul.

Recent a fost anunțat că se poate circula și pe noul pasaj peste Autostrada Bucureștiului, pe sectorul construit între Glina și Vidra.

Lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului - A0 Sud are o lungime de 16,9 km, cuprinsă între localitățile Cernica și Jilava, județul Ilfov”, a spus Irinel Ionel Scrioșteanu într-o postare pe pagina sa.

FOTO Kia se pregătește să intre pe piața mașinilor electrice ieftine CITEȘTE ȘI FOTO Kia se pregătește să intre pe piața mașinilor electrice ieftine

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaj
a0