VIDEO Cum arată prima “mașină zburătoare” finanțată de Larry Page

VIDEO Cum arată prima “mașină zburătoare” finanțată de Larry Page
scris 25 apr 2017

Kitty Hawk, companie finanțată de Larry Page, unul din șefii Google, a dat publicității prima filmare cu așa-zisa mașină zburătoare pe care urmează să o lanseze în curând.

Larry Page este cunoscut pentru ambițiile sale în domeniul mașinilor zburătoare, acesta derulând în prezent două astfel de proiecte, unul dintre acestea fiind numit Kitty Hawk Flyer.

Kitty Hawk este complet electrică și poate zbura deasupra apei. Producătorul susține că nu va fi necesară o licență pentru conducerea ei și că învățarea pilotării este o chestiune de câteva minute.

Precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din istoria Samsung CITEȘTE ȘI Precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din istoria Samsung

După reglementările în materie din Statele Unite, Kitty Hawk Flyer este considerat un avion super ușor și de aceea nu este necesară o licență pentru pilotare.

O versiune finală va fi lansată pe piață spre finele anului, însă aceasta nu va fi comercializată decât în Statele Unite.

Kitty Hawk nu este singura “ambiție zburătoare” a lui Larry Page. Acesta mai finanțează un startup numit Zee.Aero, care a angajat ingineri de la NASA, SpaceX și Boeing. Pretențiile celor de la Zee.Aero se apropie mult mai mult de o adevărată mașină zburătoare decât Kitty Hawk Flyer.

viewscnt
Afla mai multe despre
larry page
masina zburatoare