VIDEO Un autobuz cade într-o gaură uriașă în mijlocul drumului în orașul american Pittsburgh

VIDEO Un autobuz cade într-o gaură uriașă în mijlocul drumului în orașul american Pittsburgh
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 oct 2019

Partea din spate a unui autobuz a căzut într-o groapă în drum, care s-a surpat sub roți, la Pittsburgh, în statul american Pennsylvani, un incident care a cauzat pagube materiale, iar singurul paager din autobuz a primit îngrijiri în urma unei răni ușoare, a anunțat compania de transport Port Authority of Allegheny County.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a precizat într-un mesaj postat pe Twitter că autobuzul era oprit la semafor când s-a surpat solul, scrie News.ro.

Volkswagen ia în calcul să mute producția Passat în Slovacia, în loc de Turcia. De partea cealaltă, România speră în continuare să atragă investiția CITEȘTE ȘI Volkswagen ia în calcul să mute producția Passat în Slovacia, în loc de Turcia. De partea cealaltă, România speră în continuare să atragă investiția

”Pentru curioși, partea din spate a autobuzului este mai grea, pentru că acolo se află motorul”, a precizat ea.

O dolină (”sinkhole” în engleză) se produce atunci când o rocă moale, slab consolidată, se erodează rapid și formează o cavitate, care nu mai este în măsură să susțină solul, care se surpă.

viewscnt
Afla mai multe despre
pittsburgh
autobuz