Wizz Air anunță o rută din România, cu prețuri de la 39 lei

Wizz Air anunță o rută din România, cu prețuri de la 39 lei
scris 16 oct 2017

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță începerea operațiunilor sale de pe aeroportul internațional din Atena. Din România, Wizz Air va oferi, începând cu 25 martie 2018, zboruri spre capitala elenă din București și Cluj-Napoca la prețuri ce încep de la 39 lei.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Din București vor exista curse în fiecare zi, iar din Cluj-Napoca doar miercuri și duminică.

Odată cu lansarea acestor noi zboruri, Wizz Air ajunge la operațiuni care însumează în România 143 de rute de la 10 aeroporturi, către 21 țări.

VIDEO Securitatea conexiunilor wireless a fost compromisă. Sunt afectate toate dispozitivele, de la routere, la smartphone-uri și televizoare CITEȘTE ȘI VIDEO Securitatea conexiunilor wireless a fost compromisă. Sunt afectate toate dispozitivele, de la routere, la smartphone-uri și televizoare

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 85 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 143 de destinații din 43 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
atena
bucuresti
zbor