Wizz Air pregătește compania Wizz Air Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite

Wizz Air pregătește compania Wizz Air Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 dec 2019

Operatorul aerian Wizz Air a ajuns la un acord de principiu pentru înființarea Wizz Air Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite (EAU), în parteneriat cu Abu Dhabi Development Holding Company PJSC (ADDH).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Noua entitate va fi primul transportator aerian fondat de Wizz Air în afara Europei, precizează sursa citată.

Wizz Air Abu Dhabi se dorește un joint-venture, iar operațiunile companiei ar urma să demareze în a doua jumătate a anului 2020, scrie Agerpres.

FOTO Mercedes-Benz a dezvăluit noua generație GLA, într-un eveniment exclusiv digital CITEȘTE ȘI FOTO Mercedes-Benz a dezvăluit noua generație GLA, într-un eveniment exclusiv digital

Cu o flotă compusă din aeronave Airbus A321neo, cele mai eficiente aparate de zbor cu un singur culoar, Wizz Air Abu Dhabi va avea acces la piețe cu peste cinci miliarde de clienți din Europa și din afara granițelor sale. Oferta comercială a noii companii aeriene se va alinia celei existente a Wizz Air și se va axa pe oferirea unor experiențe plăcute bazate pe servicii de calitate și pe una dintre cele mai verzi flote din lume.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 120 aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 153 de destinații din 44 de țări.

Abu Dhabi Developmental Holding Company a fost înființată în anul 2018 ca o societate publică pe acțiuni (PJSC) și deține un portofoliu divers de întreprinderi de stat (SOE) care acoperă sectoarele cheie din economia Abu Dhabi, inclusiv utilități, turism, transport & logistică, industrii, real estate, media, asistența medicală, agroalimentară și TIC. 

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
abu dhabi