Brazilienii de la Stefanini numesc un fost antreprenor vicepreședinte pentru regiunea EMEA, care va avea biroul la București

Brazilienii de la Stefanini numesc un fost antreprenor vicepreședinte pentru regiunea EMEA, care va avea biroul la București
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2017

Compania de soluții IT Stefanini, cu operațiuni în 39 de țări și 88 de birouri în întreaga lume, l-a numit pe Farlei Kothe vicepreședinte pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) în cadrul companiei, acesta urmând a coordona de la București activitatea diviziei de dezvoltare de aplicații software.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

”Farlei are nu doar ani mulți de experiență în cadrul companiei, în cadrul centrului de dezvoltare de aplicații software, dar și abilități foarte bune de relaționare cu cei din jur și un excelent background antreprenorial care se potrivește foarte bine cu viziunea Stefanini”, spune Marco Stefanini, fondator și CEO global al companiei. 

Din poziția de Vicepreședinte pentru regiunea EMEA, Farlei răspunde de definirea întregii strategii pentru divizia de dezvoltare de aplicații din țările pe care le coordonează și gestionează echipele de vânzări, de pre-vânzări și de livrare către client.

Un startup care folosește inteligența artificială împotriva știrilor false, fondat de un tânăr de 25 de ani, a primit o finanțare de 750.000 de dolari de la trei renumiți oameni de afaceri, contactați pe e-mail CITEȘTE ȘI Un startup care folosește inteligența artificială împotriva știrilor false, fondat de un tânăr de 25 de ani, a primit o finanțare de 750.000 de dolari de la trei renumiți oameni de afaceri, contactați pe e-mail

Farlei s-a alăturat companiei Stefanini în 2009, pe poziția de Manager în cadrul centrului de dezvoltare de aplicații (ADC), cu misiunea de a construi o echipă de la zero. În doi ani, a ajuns să coordoneze 200 de oameni și să deservească împreună cu aceștia nu mai puțin de 20 de clienți, gestionând venituri de peste 20 de milioane de reali brazilieni (aproximativ 12 milioane dolari).

În 2013, Farlei Kothe a fost numit Director Regional în cadrul companiei, fiind responsabil de coordonarea mai multor centre ADC din Brazilia, printre care Porto Alegre, Curitiba, Brasília, Rio de Janeiro și Juiz de Fora.

Farlei a venit în echipa Stefanini după 11 ani de antreprenoriat, timp în care a fondat nu mai puțin de 3 start-up-uri, toate în IT.

”Am avut propria mea companie încă înainte să termin facultatea”, povestește Farlei. ”După o experiență îndelungată ca antreprenor în IT, am simțit că devin prea tehnic și că mă îndepărtez de gândirea strategică de business. Am urmat numeroase cursuri de marketing și de business și, după absolvirea MBA-ului, am simțit nevoia să văd cum se mișcă lucrurile și într-o corporație gigant. Așa am ajuns în Stefanini și nu mi-am mai dorit să plec.”

Farlei Kothe este licențiat în Analiză de sisteme, absolvind în 2000 Universitatea UNISINOS din Brazilia și are un POS Degree în Business și un MBA în IT Strategy Management. Vorbește fluent limba engleză, are cunoștințe bune de limba spaniolă și în prezent urmează cursuri de limba română.

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software.

Stefanini are trei sedii în România, la București, Sibiu și Târgu Mureș, unde lucrează 1.400 de persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
stefanini
farlei kothe