Compania SCC Services România a investit 1,5 milioane de euro într-un nou sediu la Iași

Compania SCC Services România a investit 1,5 milioane de euro într-un nou sediu la Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2020

Compania IT SCC Services România a investit 1,5 milioane de euro într-un nou sediu la Iași, unde lucrează în prezent 600 de angajați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

La evenimentul de inaugurare a sediului SCC Services din Iași au participat Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii în România, Peter Rigby, fondatorul grupului Rigby și al SCC Group, autorități locale, dar și parteneri de afaceri ai companiei.

Victoria\'s Secret, cu două magazine în România, evaluare de 1,1 miliarde de dolari într-o tranzacție prin care L Brands renunță la pachetul majoritar. Vânzările și imaginea brandului de lenjerie, afectate de acuzații de hărțuire în cadrul companiei CITEȘTE ȘI Victoria's Secret, cu două magazine în România, evaluare de 1,1 miliarde de dolari într-o tranzacție prin care L Brands renunță la pachetul majoritar. Vânzările și imaginea brandului de lenjerie, afectate de acuzații de hărțuire în cadrul companiei

"Investiția în noul sediu de 4.000 de metri pătrați din clădirea IDEO se ridică la 1,5 milioane de euro. Avem deja 600 de angajați, ne dorim încă 50 până la sfârșitul anului. Dacă vor apărea noi oportunități de business pentru mărirea echipei, vom găsi soluții cu siguranță pentru zona de birouri. Le oferim angajaților condiții excelente de muncă, astfel încât să petreacă în mod plăcut cât mai mult timp la serviciu“, a spus Cristian Nistor, Brand Manager SCC Services Iași, potrivit News.ro

La rândul său, managerul general al SCC Services România, Mihai Bondar, a precizat că angajații sunt în permanență susținuți și încurajați de companie pentru a face performanță la Iași.

"Ne bazăm pe tehnologii ale viitorului, care ne fac mai eficienți operațional și care ne crează avantaje de cost. Suntem aici la Iași și ne vom dezvolta în continuare prezența noastră în aceste birouri moderne“, a precizat Mihai Bondar.

Președintele Tester Grup Iași, dar și dezvoltatorul clădirii IDEO, Bogdan Pițigoi, a afirmat că Iașiul s-a consacrat deja ca pol important al industriei IT din România.

"SCC Services România este unul dintre pionierii industriei IT din Iași și din țară încă din anul 2006. De atunci, compania s-a dezvoltat extraordinar și mă bucur că oferă condiții excelente de lucru“, a afirmat Bogdan Pițigoi.

Industria IT din Iași numără în prezent peste 23.000 de angajați, iar companiile care activează în domeniu spun că au proiecte noi, dar se confruntă cu lipsa specialiștilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
scc services
sediu
iasi