Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 14 dec 2021

Dan Fați, CEO-ul și co-fondatorul Dacris, a fost inclus de OPI în clasamentul celor mai influenți lideri de business din zona de office supplies, la nivel mondial. Este singurul om de business din România prezent în acest top. Compania Dacris este specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse de papetărie și echipamente pentru birouri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Dan Fați apare în topul celor mai importanți CEO din zona de office supplies alături de oameni de business din Australia, Statele Unite ale Americii, Mexic, Africa de Sud, Japonia, Singapore și numeroase țări europene. OPI realizează acest clasament anual, fiind cea mai mare rețea globală de informații, studii de piață și analize din domeniul office supplies, înființată în 1991.  

”Este o onoare să fiu nominalizat alături de oameni de business atât de valoroși din lume. Noi nu am lucrat niciodată pentru premii sau recunoașteri, iar faptul că primim astfel de confirmări de la mediul internațional de business nu face decât să ne bucure. Sunt foarte bucuros și mândru să primesc aceasta distincție, acum, la finalul unui an foarte interesant, cu mult de muncă. Răbdarea ne-a fost pusă la încercare de multe ori, dar suntem consistenți în viziunea noastră de business. Deși greu, drumul devine mai suportabil atunci când știi unde te îndrepți. Și am marele noroc să am alături de mine, ca parteneri de traseu, oameni foarte bine pregătiți și mereu deschiși să treacă la nivelul următor. Sunt onorat să merg alături de ei pe drumul în care construim viitorul companiei noastre. Sunt optimist și abia așteptăm să ne punem în aplicare planurile pentru 2022”, ne-a spus, vizibil emoționat, Dan Fați.

Este pentru a doua oară în acest an pentru CEO-ul și co-fondatorul Dacris, când primește o recunoaștere internațională relevantă în domeniul de activitate al Dacris. În martie, Dan Fați a fost desemnat ” Professional of the Year” la Gala ”European Office Products Awards” (EOPA),  cea mai importantă distincție pentru piața europeană de produse și servicii pentru birouri.

Planuri pentru 2022

În ceea ce privește viitorul, liderul Dacris pregătește digitalizarea completă a companiei, dar și extinderea flotei de transport cu mai multe mașini hibride și electrice. ”Pandemia a accelarat procesul de digitalizare peste tot în lume, ceea ce este un avantaj considerabil pentru toate business-urile. În anul care urmează suntem pregătiți să trecem la nivelul următor din punct de vedere sisteme și de creștere a prezenței noastre online în zona de e-commerce B2B. În paralel, eforturile de a eficientiza toate procesele din companie și de a ne păstra într-o zonă eco-friendly, vor continua și ele. Flota noastră de mașini electrice și hibrid este în continua extindere, la fel cum este și oferta Dacris pentru produse sustenabile, reîncărcabile și din materiale reciclate”, a declarant Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris.

2021 a fost an foarte important pentru companie. În august, Dacris a devenit și membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite, o rețea internațională de peste 13.000 de companii și 3.000 de participanți non business din peste 130 de țări, care se angajează să construiască împreună un viitor durabil. Tot în acest an, Dacris a primit și certificarea ”verde” Ecovadis, unde a obținut un punctaj mai mare decât peste 80% dintre companiile participante.

Dacris este prezentă pe piața românească din anul 1994 și distribuie branduri precum Pilot, Double A, Casio, Notte, Tarifold, Fellows, Bi-Silque, Toy Color, 3M, Tork, Diversey, Esselte, Rapesco, HP, Canon, Lenovo, Logitech, Dyson, Phillips, Apple, Samsung, Plano, Skag, Emstar, Freecolor, Sanify, CEP, Illy, Tchibo etc. Produsele Dacris ajung în zeci de mii de companii din România. Ele pot fi achiziționate și din librării, marile lanțuri de supermarketuri și hipermarketuri și prin distribuitori specializați. Compania are peste 250 de angajați în București, Constanța, Timișoara, Ploiești, Cluj-Napoca, Sibiu și Brașov, Iași, Bacău, Craiova și un portofoliu activ de peste 5.000 de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
dan fați
dacris