Dezvoltatorul imobiliar CTP a început lucrările la cel de-al doilea parc logistic din Cluj

Dezvoltatorul imobiliar CTP a început lucrările la cel de-al doilea parc logistic din Cluj
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2018

Dezvoltatorul imobiliar CTP, cel mai mare administrator de parcuri industriale și logistice din România, a început lucrările de construcție în CTPark Cluj II, un nou parc logistic situat în apropiere de Cluj-Napoca, în localitatea Florești. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul parc va avea o suprafață totală închiriabilă de 30.000 metri pătrați și va fi finalizat în trei etape, cu livrarea integrală programată pentru luna decembrie 2018.

Astfel, prima etapă va fi încheiată în august 2018 și va consta în construirea a aproximativ 8.000 metri pătrați, deja închiriați de unul dintre clienții strategici ai CTP.  Cea de-a doua fază va fi finalizată în octombrie 2018, când vor fi livrați circa 11.000 metri pătrați. Cea de-a treia etapă va lua sfârșit în decembrie 2018, când va fi finalizat un alt spațiu logistic cu suprafața de 11.000 metri pătrați.

În județul Cluj, CTP a finalizat dezvoltarea CTPark Cluj I, un parc logistic cu o suprafață totală închiriabilă de 33.500 metri pătrați, situat la 13 kilometri de centrul municipiului Cluj-Napoca, în apropierea aeroportului. Depozitul care a fost terminat în noiembrie 2017 este ocupat de unul dintre clienții strategici ai CTP, retailerul Profi. 

Importatorul de băuturi alcoolice Pernod Ricard România va avea sediul central în Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri CITEȘTE ȘI Importatorul de băuturi alcoolice Pernod Ricard România va avea sediul central în Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
parc logistic
cluj napoca