Dezvoltatorul imobiliar CTP va inaugura în acest an aproape 300.000 metri pătrați de spații logistice în România

Dezvoltatorul imobiliar CTP va inaugura în acest an aproape 300.000 metri pătrați de spații logistice în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2018

Dezvoltatorul imobiliar CTP, cel mai mare administrator de parcuri industriale și logistice din România, va finaliza în acest an circa 300.000 metri pătrați de depozitare, dintre care 236.000 metri pătrați sunt situați în zona Capitalei, iar 70.000 metri pătrați în parcurile din Cluj-Napoca, Pitești și Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CTP se va concentra masiv pe zona Capitalei, unde deține trei parcuri logistice a căror suprafață cumulată se estimează că va atinge 680.000 metri pătrați, până la finele lui 2018. Dezvoltatorul va începe noi construcții în cele trei parcuri logistice pe care le deține în vecinătatea Capitalei: CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest și CTPark Bucharest North (fostul Chitila Logistic Park).

În CTPark Cluj II, parcul logistic situat în localitatea Florești, vor fi finalizate trei depozite, cu o suprafață închiriabilă de 30.000 metri pătrați. În CTPark Timișoara II, proprietate aflată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Timișoara, va fi terminată o clădire de aproximativ 9.000 metri pătrați GLA, iar în CTPark Pitești, parcul localizat la 10 km de Pitești, 2018, se vor finaliza două clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de 30.000 metri pătrați.

În CTPark Cluj II, circa 8.000 metri pătrați  GLA au fost deja pre-închiriați către un client strategic al companiei, iar restul de 22.000 metri pătrați  sunt disponibili pentru închiriere și pot fi compartimentați, în funcție de nevoile clienților, în suprafețe cu dimensiuni ce pot varia între 1.500 metri pătrați până la 10.500 metri pătrați.

FOTO Premieră: După succesul legalizării marijuanei în SUA, americanii de la PHI Group vin să cultive cannabis medicinal în Transilvania CITEȘTE ȘI FOTO Premieră: După succesul legalizării marijuanei în SUA, americanii de la PHI Group vin să cultive cannabis medicinal în Transilvania

CTPark Timișoara II este structurat într-un spațiu de 15.000 metri pătrați care este ocupat de un client strategic și din alte două spații, de aproximativ 9.000 metri pătrați GLA fiecare, din care unul este ocupat de un operator local din industria automotive, iar celălalt va fi livrat în cel de-al doilea trimestru și este disponibil pentru închiriere. 

După finalizarea construcției celor două depozite din CTPark Pitești II, circa 5.000 metri pătrați vor fi disponibili pentru potențiali chiriași, restul fiind deja închiriați.

“CTP va continua să se dezvolte la fel de rapid și anul acesta, atât pe piața locală, cât și la nivel internațional. Avem ținte clare, pe care plănuim nu doar să le atingem, ci chiar să le depășim în următoarea perioadă. În România ne-am propus să creștem portofoliul de spații logistice la peste 1 milion de metri pătrați, iar în Europa avem ca obiectiv atingerea a 10 milioane de metri pătrați, în următorii patru ani. Sunt convins că piața actuală, standardele de calitate pe care le oferim, echipa și reputația pe care ne-am construit-o, sunt atuuri solide care vor conduce către îndeplinirea acestor scopuri”, a declarat Remon Vos, CEO CTP și Country Head al CTP România.

Compania și-a mărit portofoliul și la nivel internațional, de la 4,1 milioane de metri pătrați de spații logistice de clasa A, la 4,5 milioane, în peste 80 de puncte strategice.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
parc industrial
spatii logistice