Dubai își menține și în 2017 titlul de cel mai aglomerat aeroport din lume

Dubai își menține și în 2017 titlul de cel mai aglomerat aeroport din lume
scris 5 feb 2018

Dubai și-a menținut în 2017 titlul de cel mai aglomerat aeroport din lume pentru pasagerii internaționali, deși ritmul de creștere al traficului de pasageri a fost cel mai lent din ultimii nouă ani, transmite Reuters.

Traficul anual a crescut cu 5,5% anul trecut, la 88,2 milioane de pasageri, față de 83,6 milioane de pasageri în 2016, a informat operatorul aeroportului internațional Dubai, scrie Agerpres.

Pentru acest an se previzionează un avans al traficului de 2,4%, la 90,3 milioane de pasageri.

Musk redenumește aruncătorul de flăcări The Boring Company “Nu un aruncător de flăcări” ca să evite probleme la vamă CITEȘTE ȘI Musk redenumește aruncătorul de flăcări The Boring Company “Nu un aruncător de flăcări” ca să evite probleme la vamă

Cele mai multe zboruri de pe aeroportul Dubai sunt internaționale, iar orașul este și sediul celui mai mare operator aerian din Orientul Mijlociu, Emirates.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
dubai
aeroport