Dietsmann achiziționează Karom, furnizor român de servicii de mentenanță pentru industria energetică

Dietsmann achiziționează Karom, furnizor român de servicii de mentenanță pentru industria energetică
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2020

Dietsmann, unul dintre cei mai importanți furnizori globali de servicii de Operare și Mentenanță pentru industria energetică, a achiziționat de la filialele din România ale Kraftanlagen și Kremsmueller pachetele de acțiuni din cadrul Karom Servicii Profesionale în Industrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Karom este unul dintre furnizorii de termen lung pentru OMV Petrom, pentru mentenanță și transport de suprafață la două dintre zăcămintele de gaze și petrol onshore ale companiei, cu o echipă de circa 300 de angajați.

„Dietsmann și-a extins în ultimii ani prezența în zona balcanică, iar Karom este o alegere foarte potrivită pentru piața din România. Împreună punem bazele unei prezențe solide în industria energetică din România”, a declarat Peter J. Grobmueller, Country Manager Dietsmann România.

EXCLUSIV CONFIRMARE Statul român, dat din nou în judecată la Washington pentru tăierea subvențiilor destinate energiei regenerabile CITEȘTE ȘI EXCLUSIV CONFIRMARE Statul român, dat din nou în judecată la Washington pentru tăierea subvențiilor destinate energiei regenerabile

Dietsmann a luat decizia de a-și consolida prezența în peninsula Balcanică după o analiză profundă a potențialului regiunii. În 2018, Dietsmann a cumpărat compania bulgară Energoremont Holding, extinzându-și prezența pe segmentul petrochimic, al energiei electrice din surse nucleare și convenționale precum în domeniul minier din Estul Europei.

Dietsmann este unul dintre cei mai importanți specialiști independenți din domeniul serviciilor de Operare și Mentenanță (O&M) și Întreținere - Inginerie și Inspecție (MEI) pentru continuitatea producției în sectorul Petrol și Gaze, Centrale electrice convenționale și nucleare și Minerit.

viewscnt
Afla mai multe despre
dietsmann
karom