E-Distribuție Dobrogea a investit 1,7 milioane lei pentru modernizarea a 9 linii electrice aeriene de înaltă tensiune din Călărași, Ialomița, Tulcea

E-Distribuție Dobrogea a investit 1,7 milioane lei pentru modernizarea a 9 linii electrice aeriene de înaltă tensiune din Călărași, Ialomița, Tulcea
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2017

E-Distribuție Dobrogea anunță că este aproape să finalizeze un program pentru montarea a 1.000 de distanțiere de fază pe 9 linii electrice aeriene de înaltă tensiune din județele Călărași, Ialomița și Tulcea, valoarea investiției fiind de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Distanțierele de fază sunt elemente izolate montate între faze diferite ale aceleași linii electrice aeriene având ca scop să fixeze rigid distanțele între conductoare, pentru a diminua fenomenul de galopaj atunci când condițiile meteo sunt nefavorabile (vânt puternic, furtună) și a diminua astfel riscul întreruperilor accidentale.

Societatea a început montarea de distanțiere din perioada 2014-2016, când au fost instalate 500 de distanțiere de fază pe 7 linii electrice aeriene de înaltă tensiune din județul Constanța, investiție de peste 650.000 de lei.

ANALIZĂ Cu cât s-au scumpit gazele în ultimul an CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Cu cât s-au scumpit gazele în ultimul an

Programul din acest an a început în luna iulie și va fi încheiat în luna noiembrie.

Proiectul face parte din amplul program de investiții derulat de companiile de distribuție ale Grupului Enel din România pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților, modernizarea rețelei și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Enel este prezent în România prin furnizorii de energie Enel Energie și Enel Energie Muntenia, companiile de distribuție E-Distribuție Muntenia, E-Distribuție Banat și E-Distribuție Dobrogea și producătorul de energie electrică din surse regenerabile Enel Green Power România, subsidiara locală a Enel Green Power.

Compania are peste 3.000 de angajați și oferă servicii către 2,8 milioane de clienți din regiunile Muntenia Sud, Banat și Dobrogea, acoperind circa o treime din piața de distribuție locală. La nivel global, Enel a raportat venituri de 36,3 miliarde de euro, în creștere cu 6% față de perioada ianuarie-iunie 2016 și un profit net în urcare cu 1%, până la 1,85 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
e-distributie dobrogea
linii de inalta tensiune