E.ON România: Va fi o provocare să asigurăm consumul de gaze al populației dacă va fi o iarnă grea

E.ON România: Va fi o provocare să asigurăm consumul de gaze al populației dacă va fi o iarnă grea
scris 25 iun 2019

Asigurarea consumului de gaze al clienților casnici și al centralelor care produc căldură va fi o provocare, dacă iarna următoare va fi una dificilă, iar furnizorii de gaze nu primesc cantitățile necesare din timp.

Surpriză: Guvernul este obligat să vândă până în limita de 8% din acțiunile Petrom către salariați, la prețul de acum 15 ani CITEȘTE ȘI Surpriză: Guvernul este obligat să vândă până în limita de 8% din acțiunile Petrom către salariați, la prețul de acum 15 ani

"Rămâne o provocare a pieței de gaze naturale asigurarea volumelor necesare din producția internă. Dacă pe fondul plafonării prețului la 68 lei/MWh va crește consumul casnicilor și al producătorilor de energie termică este posibil să crească importurile în iarnă pentru acoperirea necesarului de consum al pieței libere. De asemenea, considerăm că și acoperirea consumului clienților casnici și al producătorilor de energie termică va fi o provocare dacă iarna va fi una dificilă, iar nouă nu ne vor fi asigurate din timp și la nivelul integral acoperitor cantitățile necesare din producția internă pentru acoperirea consumului acestor clienți", au arătat oficialii E.ON pentru Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
e.on
gaze