Grupul petrolier MOL va produce dezinfectant lichid

Grupul petrolier MOL va produce dezinfectant lichid
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2020

Grupul petrolier ungar MOL a anunțat miercuri că una dintre facilitățile sale a fost reconvertită pentru a produce dezinfectant lichid, în ideea de a ajuta la combaterea răspândirii coronavirusului, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorul de operațiuni de la MOL, Peter Ratatics, a declarat la o conferință de presă că facilitatea de la Almasfuzito, vestul Ungariei, va produce 50.000 de litri de dezinfectant lichid pe zi. Până acum această facilitatea a produs lichid pentru curățarea parbrizului autovehiculelor, scrie Agerpres.

EXCLUSIV După ce anunțase începerea producției de gaz în proiectul MGD din Marea Neagră în 2021, BSOG - un nou mesaj: își va adapta planurile în funcție de evoluția pandemiei și a cotațiilor externe CITEȘTE ȘI EXCLUSIV După ce anunțase începerea producției de gaz în proiectul MGD din Marea Neagră în 2021, BSOG - un nou mesaj: își va adapta planurile în funcție de evoluția pandemiei și a cotațiilor externe

De asemenea, MOL va începe să producă dezinfectant la facilitățile sale din Croația și Slovacia pentru a acoperi necesitățile pieței locale.

viewscnt
Afla mai multe despre
mol
dezinfectant lichid