Italia: Enel încheie un acord cu SACE privind amânarea plăților la facturi pentru clienții săi comerciali

Italia: Enel încheie un acord cu SACE privind amânarea plăților la facturi pentru clienții săi comerciali
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2022

Grupul energetic italian Enel SpA a anunțat că a încheiat un acord cu societatea italiană de stat de asigurare de credite SACE pentru a facilita amânarea plăților la facturi pentru clienții săi comerciali, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amânarea plăților la facturile ridicate de gaze și electricitate este una din metodele prin care gospodăriile și firmele italiene încearcă să facă față creșterii costurilor cu energia, scrie Agerpres.

România poate primi 1,4 miliarde euro de la UE pentru reducerea dependenței energetice de Rusia. Hotârâre CSAT de aprobare ″pe repede înainte″ pentru 10 proiecte ale Hidroelectrica CITEȘTE ȘI România poate primi 1,4 miliarde euro de la UE pentru reducerea dependenței energetice de Rusia. Hotârâre CSAT de aprobare ″pe repede înainte″ pentru 10 proiecte ale Hidroelectrica

Enel a explicat că firmele vor putea solicita amânarea plăților prin intermediul platformei online a SACE, care va calcula și nivelul depozitului solicitat pentru a fi oferit drept garanție.

Aranjamentul "extinde suplimentar planul extraordinar pe care l-am adoptat pentru a limita efectele crizei din energie asupra tuturor clienților noștri - firme și gospodării", a afirmat directorul Enel Italia, Nicola Lanzetta. 

Grupul Enel și-a anunțat recent plecarea din România. Vânzarea este de așteptat să fie semnată în februarie – martie 2023 sau cel târziu în aprilie

viewscnt
Afla mai multe despre
italia
enel
facturi