Pe PROFIT INSIDER, o companie de tradiție reintră în insolvență și este vizată de o firmă belgiană cu profit de 253 euro

Pe PROFIT INSIDER, o companie de tradiție reintră în insolvență și este vizată de o firmă belgiană cu profit de 253 euro
scris 5 nov 2016

O companie românească de tradiție reintră în insolvență după 5 ani și este vizată spre cumpărare de o firmă belgiană cu un profit de 253 euro. Informațiile sunt disponibile pe Profit Insider, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

Serviciul este disponibil pe bază de abonament, la un cost începând cu 99 euro/lună sau plata în avans 12 luni 900 euro.

Pentru un acces rapid la informație, articolele sunt structurate pe domenii  de interes: Actualitate, Macroeconomie, Companii, Fiscalitate, Finanțe Personale, Bănci/Asigurări, Bursă și Fonduri de Investiți, Industrie, IT&C, Energie, Auto și Transporturi, Construcții și Imobiliare, Pharma și Sănătate, Agribusiness, Retail, Turism, Life, Oportunități, Opinii.

Abonații Profit Insider primesc și documentele pe baza cărora sunt redactate știrile exclusive, astfel încât au acces la  informație integrală.

Analizele, știrile exclusive, informațiile contextualizate și subiectele cu abordări personalizate sunt completate de secțiuni cu componentă utilitară puternică pentru întreprinzători, manageri și persoane care vor să se orienteze înainte de a lua decizii economice.

Secțiunea de Oportunități este un instrument pentru cei care caută parteneri de afaceri, vor să obțină contracte sau să intre pe anumite piețe, incluzând anunțuri și oferte concrete, cu detalii utile.

viewscnt
Afla mai multe despre
profit
insider
abonament