Producătorul de energie MW Green Power Export listează la bursă a doua sa emisiune de obligațiuni din acest an

Producătorul de energie MW Green Power Export listează la bursă a doua sa emisiune de obligațiuni din acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2021

Producătorul de energie MW Green Power Export listează la Bursa de Valori București (BVB) a doua sa emisiune de obligațiuni din acest an, în valoare de 11,67 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Bursa de Valori București (BVB) informează că marți, 28 decembrie, o nouă emisiune de obligațiuni MW Green Power Export, producător de energie electrică fotovoltaică, intră la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT) al Bursei. Noua emisiune de obligațiuni, în valoare totală de 11,67 milioane de lei, se va tranzacționa sub simbolul bursier MWGP27. Este a doua emisiune de obligațiuni a companiei admisă la  tranzacționare pe SMT în 2021”, anunță BVB.

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

Valoarea celor două emisiuni MWGP listate anul acesta și disponibile la tranzacționare este de peste 16 milioane de lei, scrie News.ro

Compania a derulat în decembrie 2020 o ofertă de obligațiuni în cadrul căreia au subscris 40 de investitori. La momentul listării emisiunii, obligațiunile sunt deținute de 58 de investitori, ca urmare a cesiunilor de realizare.

MW Green Power Export a emis un număr de 116.720 de obligațiuni corporative garantate, denominate în lei, cu o valoare nominală de 100 lei și o valoare totală de 11.672.000 lei.

Obligațiunile au scadența la 29 decembrie 2027 și o rată anuală a cuponului de 8%, cu plată semestrială. Obligațiunile sunt garantate cu veniturile viitoare generate din vânzarea certificatelor verzi, estimate pentru perioada 2021-2027 la 51,66 milioane de lei.

Listarea obligațiunilor a fost realizată cu sprijinul Intercapital Invest.

MW Green Power Export este la a treia emisiune de obligațiuni listată pe SMT-ul BVB. Prima emisiune, tranzacționată sub simbolul bursier MWGP21, a ajuns la scadența în decembrie anul acesta, iar cea de-a doua emisiune MWGP a intrat la tranzacționare pe 31 august 2021 sub simbolul bursier MWGP24.

viewscnt
Afla mai multe despre
mw green power export
bursa
energie