Romgaz oferă 5 milioane de lei pentru servicii de auditare externă a resurselor și rezervelor de gaze naturale

Romgaz oferă 5 milioane de lei pentru servicii de auditare externă a resurselor și rezervelor de gaze naturale
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2021

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz a scos la licitație un contract pentru servicii de auditare externă a resurselor și rezervelor de gaze naturale, în valoare de 5 milioane de lei, potrivit unui anunț al companiei, publicat pe site-ul de achiziții publice SICAP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tipul procedurii este licitația deschisă, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate - preț. Durata contractului este de 30 de luni, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 ianuarie 2022, ora 15:00, informează Agerpres.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

La condițiile de participare la licitație, la punctul „Capacitatea tehnică și profesională” se prevede că ofertantul trebuie sa fie recunoscut la nivel internațional, respectiv să prezinte dovezi privind întocmirea de rapoarte de auditare a resurselor și rezervelor de gaze naturale pentru companii din întreaga lume, respectând standardele impuse de Sistemul de Management al Resurselor Petroliere PRMS - ediția revizuită în iunie 2018, aprobat de Societatea Inginerilor de Petrol SPE și Standardele privind Estimarea și Auditarea rezervelor de petrol și gaze, ediția revizuită i aprobată de SPE în iunie 2019.

Dintre acestea, cel puțin un raport de auditare a resurselor și rezervelor de gaze naturale se va referi la companii din Europa de Est, se menționează în anunțul Romgaz.

Romgaz a precizat zona Europa de Est întrucât în această zonă există anumite particularități în ceea ce privește geologia bazinelor de sedimentare, tipul, suportul și calitatea informațiilor geofizice.

Solicitarea prezentării a cel puțin unui raport pentru companii din Europa de Est a fost determinată de faptul că în zona Europa de Est există anumite particularități în ceea ce privește geologia bazinelor de sedimentare, tipul, suportul și calitatea informațiilor geofizice. 2.

De asemenea datele furnizate de Romgaz auditorului presupun și investigații obținute prin metode vechi de tip PGAC, CEN, CEA, BKZ.CR, respectiv date obținute în urmă cu zeci de ani (50 de ani - 60 de ani) și cu care auditorul trebuie să fie familiarizat. Prin urmare, auditorul trebuie să fie în măsură să utilizeze atât datele obținute prin metode mai vechi specifice Europei de Est, precum și cele obținute prin metode de investigații actuale, în întocmirea raportului de auditare externă a resurselor și rezervelor”, explică reprezentanții Romgaz.

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
gaze naturale