Schimbări în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica; Mircea Coșea, printre noii membri provizorii validați de AGOA

Schimbări în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica; Mircea Coșea, printre noii membri provizorii validați de AGOA
scris 1 apr 2019

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Transelectrica a aprobat noile mandate provizorii ale membrilor Consiliului de Supraveghere al companiei, printre aceștia regăsindu-se profesorii universitari la ASE Mircea Coșea și Adrian Mitroi.

Dacă patru membri provizorii sunt noi, în cazul a trei dintre ei mandatele le-au fost prelungite, în condițiile în care acestea au expirat pe 29 martie 2019, scrie Agerpres.

FOTO O vilă neoclasică, fost sediu al Gestapo-ului și al Rofilm, este pusă în vânzare de la 1,5 milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO O vilă neoclasică, fost sediu al Gestapo-ului și al Rofilm, este pusă în vânzare de la 1,5 milioane de euro

Potrivit unui raport al Transelectrica, transmis Bursei de Valori București, mandatele au intrat în vigoare în data de 30 martie 2019 și vor avea o valabilitate de două luni.

Membrii provizorii aprobați vineri în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica sunt: Adrian Mitroi, Mircea Gheorghe Dumitru Coșea, Alin Sorin Mitrică, Constantin Dumitru, Virginia Mihaela Toader, Mihaela Constantinovici, Carmen Nina Crișu.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
transelectrica
mircea cosea