Un diplomat german spune că Washingtonul nu ar trebui să se amestece în politica energetică a Europei

Un diplomat german spune că Washingtonul nu ar trebui să se amestece în politica energetică a Europei
scris 17 oct 2018

Statele Unite nu trebuie să stabilească politica energetică a Europei și nici să decidă dacă Germania cumpără gaze naturale din Rusia, a declarat marți un înalt diplomat german, transmite Reuters.

Secretarul de stat în ministerul german de Externe, Andreas Michaelis, a mai spus că Rusia va rămâne un furnizor important de energie pentru Europa, indiferent de presiunile făcute de SUA în acest dosar, scrie Agerpres.

După ani de pauză generată de un sentiment de nesiguranță, Egiptul avansează puternic pe piața turismului local, inclusiv pentru Crăciun și Revelion. Turoperatorii suplimentează locurile CITEȘTE ȘI După ani de pauză generată de un sentiment de nesiguranță, Egiptul avansează puternic pe piața turismului local, inclusiv pentru Crăciun și Revelion. Turoperatorii suplimentează locurile

Recent, președintele SUA, Donald Trump, a criticat Germania pentru că sprijină proiectul gazoductului Nord Stream 2, care va transporta gaze naturale rusești în Germania, și totodată a acuzat Guvernul german că este "ostaticul" Rusiei din cauza dependenței sale energetice.

viewscnt
Afla mai multe despre
politica energetica
rusia