Fondatorul rețelei de sănătate Regina Maria a cumpărat o companie cu zece site-uri medicale

Fondatorul rețelei de sănătate Regina Maria a cumpărat o companie cu zece site-uri medicale
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2016

Medicul Wargha Enayati, fondatorul rețelei private de sănătate Regina Maria, este noul acționar al publisherului Versa Media, specializată în comunicarea medicală și servicii de tip BTL, cu o cifră de afaceri estimată la 1,5 milioane euro în 2016.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Versa Media este parte a trustului internațional de presă Mladá fronta, din toamna anului 2008, unul dintre cele mai dinamice grupuri de presă de pe piața cehă, lider de piață pe mai multe segmente de publicații (economie, sănătate, imobiliare, arhitectură și construcții), scrie News.ro

Compania este cunoscută în piața medicală românească datorită publicațiilor medicale de specialitate precum: Medic.ro, Farmacist.ro, ORL.ro, Pediatru.ro, Ginecologia.ro, Gineco.eu, Psihiatru.ro, Infecțio.ro, Oncolog-Hematolog.ro, Practica Veterinară.ro și publicarea revistei Societății Române de Pneumologie.

De asemenea, Versa Media prestează servicii de tip BTL către piața farmaceutică, prin organizarea de evenimente, servicii de telemarketing și teledetailing, platforma de e-learning și altele.

În 2015, compania a organizat aproximativ 50 de evenimente de tip național și regional cu aproape 10.000 de participanți, a derulat aproape 100 de campanii de telemarketing și a înregistrat, numai anul trecut, 10.000 de absolvenți ai cursurilor medicale derulate pe platforma de e-learning.

”Această achiziție este un prim pas într-un plan ambițios, iar viziunea mea este să transform compania, prin serviciile cu valoare adăugată pe care le oferă medicilor, într-un adevărat centru de referință, hub pentru medici”, a declarant dr. Wargha Enayati.

Parlamentul sfidează Curtea Constituțională: Companiile nu pot concedia liderii de sindicat CITEȘTE ȘI Parlamentul sfidează Curtea Constituțională: Companiile nu pot concedia liderii de sindicat

CEO-ul companiei Jan Mašek a fost avansat în cadrul grupului, preluând o nouă poziție managerială, în Slovacia. La conducerea companiei a fost numită Simona Melnic, cu o experiență de peste 20 de ani de management în piața farmaceutică.

Cumpărătorul a fost asistat de echipa Vulpoi & Toader Management, consultant financiar, împreună cu avocații de la Vulpoi & Asociații coordonați de Alexandru Codrea, iar din partea vânzătorului tranzacția a fost coordonată de Path-Finder Management & Consulting, prin Ruxandra Ogrendil, în timp ce suportul legal aferent întocmirii documentelor necesare tranzacției a fost asigurat de echipa bpv Grigorescu Ștefănică sub coordonarea avocatului Cătălin Grigorescu.

Versa Media Group, una dintre cele mai dinamice edituri din Europa Centrală și de Est (Republica Cehă, Republica Slovacă și România), este o companie internațională înființată în 2003, al cărei obiectiv principal îl reprezintă dezvoltarea canalelor de comunicare pentru educația medicală și farmaceutică continuă.

viewscnt
Afla mai multe despre
wargha enayati
regina maria
versa media