Guvernul trimite aproape jumătate de milion de doze anti-Covid în Coreea

Guvernul trimite aproape jumătate de milion de doze anti-Covid în Coreea
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 aug 2021

Guvernul a decis acordarea unui ajutor umanitar, cu titlu gratuit, pentru Coreea de Sud, în vederea gestionării epidemiei de COVID-19. Ajutorul umanitar constă în acordarea a 450.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 din numărul de doze achiziționate de Ministerul Sănătății și livrate de către compania Moderna.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

De ce este important: După cum a arătat anterior Profit.ro, România va înregistra anul acesta un surpuls estimat de 36,78 milioane de vaccinuri anti-Covid și, cum nu deține o capacitate de depozitare suficientă, Guvernul se pregătește să le vândă. 

Transportul va fi asigurat, după caz, de către partea coreeană sau de către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin Compania Națională Tarom.

ULTIMA ORĂ Noi măsuri pregătite de Guvern pentru a stimula vaccinarea CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Noi măsuri pregătite de Guvern pentru a stimula vaccinarea

Recent, Guvernul a aprobat donarea a aproape 1,3 milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19, produse de AstraZeneca, pentru Tunisia, Egipt, Albania și Vietnam.

 

Guvernul a fost deja obligat să suspende la Bruxelles o livrare de vaccin.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
vaccin
vaccinare
covid-19
moderna
guvern
coreea