Allianz-Țiriac Asigurări are un nou Director Financiar, fost la Ernst&Young, PricewaterhouseCoopers și ASF

Allianz-Țiriac Asigurări are un nou Director Financiar, fost la Ernst&Young, PricewaterhouseCoopers și ASF
scris 21 ian 2019

Compania Allianz-Țiriac Asigurări a numit-o pe Adriana Matache în funcția de Director Financiar, înlocuind-o pe Liliana Ștefenel.

Cu o experiență de actuar și auditor financiar de peste 14 ani, Adriana s-a alăturat echipei Allianz-Țiriac în 2017, în calitate de director al departamentului Actuariat Financiar. 

Băncile încep să taie costuri după taxa pe active CITEȘTE ȘI Băncile încep să taie costuri după taxa pe active

În ultimii ani, Adriana Matache a coordonat diverse echipe și proiecte în cadrul Ernst&Young și PricewaterhouseCoopers și a condus Serviciul Actuariat și Analiză de Piață - Direcția Supraveghere și Control, Sector Asigurări-Reasigurări din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Allianz-Țiriac Asigurări este al doilea jucător de profil după nivelul primelor subscrise în primele 9 luni ale anului 2018, conform datelor Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
allianz-tiriac asigurari
adriana matache