Generali se extinde în Europa Centrală și de Est, prin achiziții în Polonia

Generali se extinde în Europa Centrală și de Est, prin achiziții în Polonia
scris 22 oct 2018

Assicurazioni Generali SpA, a treia companie de asigurări din Europa, a anunțat luni achiziționarea firmei poloneze de gestionare de active Union Investment TFI, pentru a-și întări poziția în Europa Centrală și de Est, transmite Reuters.

Asigurătorul a achiziționat integral Union Investment TFI, care gestionează active de 3,3 miliarde de euro (3,8 miliarde de dolari), a afirmat Generali, preluat de Agerpres.

Prin acest acord, Generali caută să beneficieze de pe urma oportunităților de creștere în Europa Centrală și de Est, în special în Polonia, cea mai mare piață a sa din regiune.

Cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local semnează mai multe prime. Schimbări în acționariat CITEȘTE ȘI Cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local semnează mai multe prime. Schimbări în acționariat

Union Investment TFI este a șasea mare companie poloneză de gestionare de active.

Generali are 78.000 de angajați care deservesc 72 de milioane de clienți în peste 60 de țări. Generali PPF Holding, un joint-venture între Assicurazioni Generali (51%) și PPF Group (49%), este prezent și pe piața din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
generali
polonia